Hirdetés

Meglepő karakterre épül Az öngyilkos osztag következő spin-off sorozata

|

Nem a Peacemaker - Békeharcos második évada az egyetlen öngyilkos osztagos produkció, ami az HBO Maxra készül.

Hirdetés

Elég hullámzó minőséget képviselnek eddig a DCEU részét képező Suicide Squad filmek és azok mellékszálai. A 2016-os Suicide Squad - Öngyilkos osztag a lesújtó kritikák ellenére is tarolt a mozikban, majdnem 747 millió dollárig jutott David Ayer 175 millióból forgatott filmje. A szintén nem túl jó, ám ennek dacára valamivel kedvezőbb kritikákkal illetett Ragadozó madarak Cathy Yan rendezésében viszont nem igazán érdekelte a nézőket, ez a film már csak 201,2 milliós bevétellel büszkélkedhetett, miközben 80 és 100 millió dollár közötti összeget költöttek rá.

A félig-meddig rebootként is értelmezhető 2020-as The Suicide Squad - Az öngyilkos osztagot pedig telibe kapta a koronavírus-járvány a nagyrészt zárva tartó mozikkal, ezért még a 185 millió dolláros gyártási költséget sem hozta vissza. Ám mivel egyértelműen ennek volt a legkedvezőbb kritikai fogadtatása, és az HBO Max nézőinek is bejött, a Warner zöld utat adott egy spin-off sorozatnak, amelyet ugyancsak James Gunn írt és rendezett.

Hirdetés

A John Cena által megformált antihős, Békeharcos köré szőtt történet remek nézettsége miatt nem is lehetett kétséges, hogy lesz a második évadot, az pedig már az első szezon munkálatai közben kiderült, hogy James Gunn még egy spin-offon dolgozik. A Variety értesülései szerint, ennek a produkciónak a középpontjában Amanda Waller karaktere áll majd, akit Viola Davis játszott el meggyőzően. Tudjátok, ő az a kormányügynök, aki titkos és persze életveszélyes küldetésekre küldi a szuperbőnözőket, akiknek apró bombákat ültetnek a koponyájukba, majd azzal fenyegetik őket, hogy ha nem működnek együtt, akkor szó szerint el fogják veszíteni a fejüket.)

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Az egyelőre cím nélküli sorozatot Christal Henry írja majd, aki korábban a Watchmen szérián dolgozott az HBO-nak. Davis és Gunn executive produceri szerepet töltenek be, akárcsak Peter Safran. Davis egyébként mostanában meglehetősen elfoglalt: egyrészt ő alakítja Michelle Obamát a The First Lady antológiasorozatban, másrészt pedig a The Woman King című, szeptemberben érkező történelmi drámában Naniscát, Dahomey királyságának csupa női harcosból álló egységének parancsnokát személyesíti meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)