Hirdetés

Meglepő színészt választottak a Bad Boys 4 főgonoszának

|

Will Smith és Martin Lawrence vele fognak összecsapni legközelebb.

Hirdetés

Három éve már annak, hogy Will Smith és Martin Lawrence hosszú kihagyás után újra összeálltak egy utolsó melóra, amit az előző kettő filmmel ellentétben már nem Michael Bay rendezett, hanem az Adil El Arbi-Bilall Fallah páros (Fekete, Fehér hó). A nézők azonban ezt nem bánták és lelkesen vásároltak jegyet a folytatásra, ami azt eredményezte, hogy a 90 millió dolláros költségvetésből készített akciófilm közel 430 millió dollárt hozott globálisan, ami megnyitotta az utat a Bad Boys 4 felé. 

Nem is telt el sok idő, és a Sony Pictures máris megerősítette, hogy nekilátott előkészíteni a folytatást, majd a forgatás is megkezdődött, csakhogy időközben történt az a kellemetlen incidens Will Smith és Chris Rock között az Oscar-gálán, ami miatt a film munkálatait szüneteltették

Hirdetés

A Sony elnöke szerencsére megnyugtatta a rajongókat, hogy a balhé ellenére is el fog készülni a Bad Boys 4, természetesen ugyanúgy Will Smith bevonásával, idén januárban pedig már maga a színész jelentkezett be az Instagramon keresztül, hogy megerősítse a projektben való részvételüket

Azóta nem sok minden derült ki a Bad Boys 4-ről, most viszont a Deadline jelentése alapján bővült a szereplőgárda, méghozzá a Grace klinika, Az utolsó remény és az Eufória sorozatok sztárjával, Eric Dane-nel, aki a hírek szerint Marcus és Mike ellenfele lesz az új kalandban. Rajta kívül a stábot erősíti Vanessa Hudgens (tick, tick... Boom!, Hugh School Musical), Alexander Ludwig (Vikingek, Az éhezők viadala) és Paola Núnez (Resident Evil, The Purge) is. 

A Bad Boys 4 forgatókönyvét Chris Bremner (Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk, A  torontói ember) jegyzi, a rendezést pedig ismét elvállalta az az Adil El Arbi-Bilall Fallah duó. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)