Hirdetés

Meglepően hosszú nevet kapott a Dragon Ball sokat vitatott Super Saiyan alakjának új formája

|

A Dragon Ball szereti elfeledkezni a Super Saiyan 4-ről, de ez nem akadályozta meg a kártyajáték alkotóit abban, hogy ezt is tovább léptessék.

Hirdetés

A Dragon Ball Heroes egy nagyon érdekes, árkádtermi kártyajáték, ami kapott egy videojátékos feldolgozást is a tavalyi év első felében. Nem egy lenyűgöző dologról beszélünk, de japánban meglehetősen népszerű, és még egy külön animesorozatot is kapott a játék. A fejlesztők pedig felhasználták azt a Super Saiyan 4 (SS4) formát is, ami először a Dragon Ball GT szériában bukkant fel.

Hirdetés

A Dragon Ball GT már nem képezi a hivatalos kánon részét, az SS4 variációról pedig sokat nem tudtunk eddig, csak azt, hogy a Saiyanok majomformájából nyert erő következő szintjét jelenti. Eddig a hivatalos források megpróbáltak elegánsan megfeledkezni erről az alakról, de most változni látszik a helyzet, épp a már említett játék miatt. Néhány napja a V Jump magazinból ugyanis kiderült, hogy az új forma továbbfejlesztett verziójának elnevezése Super Full Power Super Saiyan 4: Limit Breaktrough, ami egy lenyűgözően hosszú név.

Meglepődnénk, ha ez valaha bekerülne valamelyik animébe, de ha valahol lángoló SS4 formát láttok, akkor legalább tudni fogjátok, hogy hogyan hívják. Már ha tudtuk emlékezni rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)