Hirdetés

Meglepően ügyes cosplay eleveníti meg a legendás X-Men mémet

|

Mindnyájan láttuk már az X-Men: The Animated Seriesből származó mém végtelen variációját, de ez a változat még így is újnak hatott.

Hirdetés

A drága jó Rozsomák szerelmi élete legalább annyira boldog és egészséges, mint Peter Parkeré. A nők, akikért a szíve dobog, általában vagy holtan végzik, vagy épp foglaltak, de az is megesik, hogy valami komplikált katasztrófa miatt nem lehet velük együtt. Peternek és Logannek bőven lenne miről beszélniük, ha utóbbi egy fokkal vállalhatóbb partiarc lenne.

A lényeg, hogy Rozsomák szerelmi kavalkádjainak köszönhetjük minden idők egyik legismertebb mémét, nevezetesen azt, amikor Logan az ágyban fekve simogatja Jean Grey fotóját.

Hirdetés

Az eredtileg X-Men: The Animated Seriesben szereplő jelentből már számtalan variációt láttunk, de az Ultimate Imposter Cosplay jelmezes hősének még így is sikerült meglepnie bennünket. Két lenyűgöző cosplay fotót egyesített, amivel egyszerre teremtette újjá a legendás mémet, és figurázta ki Logan Cyclopsszal szemben táplált ellenérzéseit.

Logan és Scott legendásan gyűlölik egymást, amitől ez az egész összeállítás csak még szerethetőbbé vált.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)