Hirdetés

Megmutatta magát a szégyenlős Predator is a Prey film új képein

|

A Hulu továbbra is rejtegeti az új ragadozót, a hátát viszont már megcsodálhatjuk.

Hirdetés

A 3 félresikerült folytatás és a legfeljebb bűnös élvezetként értékelhető Alien-crossoverek után ugyan kissé nehéz bízni benne, hogy épp a Hulu hozza majd el a régen várt megváltást a Predator franchise számára, a felütés alapján azonban akár még jól is elsülhet az augusztus 5-én debütáló Prey.

Dan Trachtenberg (Cloverfield Lane 10) streaminges filmje a széria történetében először nem az 1987-es Predator után, hanem 268 évvel korábban játszódik, és egy komancs indiánlányt ereszt össze a bolygóközi vadásszal. A Prey trailerét ugyan már júniusban megkaptuk, magát a Ragadozót viszont azóta sem láthattuk teljes valójában, egészen idáig.

Hirdetés

Az SFX magazin aktuális száma ugyanis több fotót is közölt a filmből, az egyiken pedig álcázás nélkül csodálhatjuk meg a Predator hátát, rajta az elengedhetetlen vállágyúval. A második fotó a címlapról származik, s habár ezen szemből tűnik fel a pengéit villogtató yautja, a kötelező ködösítés és a maszk miatt nem sok részlet jut a szemlélőnek.

Magyarán továbbra is rejtély, hogy miként fest majd a 2022-es divathoz szabott Ragadozó, de ha tippelnünk kellene, akkor feltehetőleg a Prey sem fog túl messzire evezni a Stan Winstonék által lerakott alapoktól. Ha viszont az új film sikeresnek bizonyul, akkor több produkcióban is visszaköszönhet a frissített megjelenés, a rendező ugyanis nemrég arról beszélt, hogy rengeteg izgalmas ötlete van a Predator-univerzum kitágítására.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)