Hirdetés

Megnyugodhatnak a rajongók, jön a Sandman: Az álmok fejedelme sorozat folytatása

|

A Netflix végül csak megrendelte a Sandman: Az álmok fejedelme új részeit.

Hirdetés

Még az eredeti képregények írója és a sorozat társalkotója, Neil Gaiman sem volt biztos abban, hogy folytatódhat a Sandman: Az álmok fejedelme. Kétségtelen, hogy hatalmas siker volt a Netflix képregényadaptációja, de a széria költségvetése sem volt szerény, így valóban bődületesen kimagasló számok kellettek ahhoz, hogy a berendeljék a folytatást. Nos, a jelek szerint sikerült ezeket a számokat elérni.

Most már biztos, hogy érkezik a folytatás, de nem teljesen világos, hogy milyen formában. A Netflix hivatalos közleményében ugyanis valamiért nem második évadról, hanem csak "új epizódokról" esik szó.

Hirdetés

A Sandman: Az álmok fejedelme bemutatója után nem sokkal dupla bónuszepizódot is kapott, így egyelőre nem tudni, hogy efféle bővítményekről lehet-e csak szó, vagy konkrétan a második évadot fogjuk megkapni a jövőben - nyilván az utóbbinak örülnénk jobban.

Logikus lenne, ha Gaiman eredeti képregényei mentén vinnék tovább a sztorit, de a folytatás lehetséges epizódszáma mellett most még azt sem tudjuk, hogy a történet kapcsán mik a tervek. Remélhetőleg hamarosan többet is elárulnak majd az illetékesek.

Addigis bátran nézzétek újra a Sandman sorozatról készült kritikánkat, ha esetleg még nem láttátok volna:

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)