Hirdetés

Megrohadt a Wonder Woman 1984

|

Eddig "érett paradicsomnak" titulálta a Wonder Woman 1984 mozit a Rotten Tomatoes oldala, de most fordult a kocka.

Hirdetés

A Wonder Woman 1984 első kritikái elég pozitívak voltak, de később folyamatosan érkeztek a jóval negatívabb értékelések nemcsak a rajongók körében, hanem bizony a kritikusok esetében is. December végén már a Wonder Woman 1984 volt az IMDb-n legrosszabbra értékelt DCEU mozi, de ekkor még a Rottentomatoes oldalán "érett paradicsomnak", tehát inkább jó, mintsem rossz filmnek számított. 

A dolgok azóta megváltoztak, a "tomatometer" folyamatosan csökkent, Patty Jenkins film pedig immár "rohadt paradicsommá" vált, azaz a "rotten" kategóriába tartozik.

Hirdetés

Ehhez az kellett, hogy a pozitív értékelések 60% alá csökkenjenek (az oldalon ugyebár csak pozitív és negatív értékelés van, ezek százalékos eloszlását adja ki a rendszer), ez pedig nemrégiben meg is történt, jelenleg 59%-on áll a film - a közönség értékelése, vagyis az audience score egyébként 74%-on áll. 

A Warner mindenesetre elégedettnek tűnik a számokkal és a film fogadtatásával, hiszen viharos gyorsasággal megrendelte a Wonder Woman 3-at. Egyelőre nem tudni egyébként, hogy hazánkban mikor lehet megnézni a Wonder Woman 1984-et, hiszen a mozik február 1-ig biztosan zárva maradnak. Kritikát viszont így is olvashattok és nézhettek a filmről, ugyanis a Puliwood szerzője Szlovákiában már látta azt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)