Hirdetés

Mégsem kell az Arrow csajos spin-offja a The CW csatornának

|

Hónapokig tartó gondos előkészületek után kukázta a Warner tévécsatornája a Green Arrow and the Canaries sorozatot.

Hirdetés

Tavaly hivatalosan is lezárta a The CW az Arrowverse egymásba fonódó sorozatainak megalapozó Arrow szériát, erről még 2019 folyamán döntött a csatorna. Ugyanakkor nem akarta az Oliver Queen történetében szerepet játszó karakterek mindegyikének elengedni a kezét, emiatt bejelentette, hogy többen is folytatják majd a bűnüldözést egy spin-off keretében.

Ún. backdoor pilot (azaz egy másik sorozat már futó évadába - jelen esetben az Arrow 8. etapjába - ágyazott epizód) révén tudhatták meg a rajongók 2020 januárjában, hogy mi vár majd rájuk a két évtizeddel később játszódó történetben, melynek központi figurái Laurel Lance (Katie Cassidy), Dinah Drake (Juliana Harkavy) és Mia Smoak (Katherine McNamara voltak).

Hirdetés

A két Kanári, valamint az új Zöld Íjász első közös bevetése, Helena Bertinelli (Vadásznő) eltűnt lányának felkutatása cliffhangerrel ért véget, és az egész Arrowverse-t gondozó Greg Berlanti csapata elképzelése szerint az elvarratlan szálak a majdani sorozatban folytatódtak volna. Csakhogy a The CW annak ellenére sem rendelte be az első évadot, hogy tavaly májusban Mark Pedowitz ügyvezető azt állította, nagyon is életben van a projekt, a jövője pedig megfontolás tárgyát képezi.

A Variety értesülései szerint azonban nincs már remény, a Green Arrow and the Canaries hivatalosan is lekerült a napirendről, helyette más sorozatok kapnak esélyt, többek között a Wonder Girl, de saját sorozatot kap az alternatív Földről származó, emberfeletti erővel, a repülés és az energiamanipuláció képességével bíró, de nem túl ismert Naomi, valamint a Black Lightning mellékszereplőjeként bemutatkozott Painkiller is. Utóbbi egy érintéssel érzésteleníteni és mérgezni képes metahumán, aki a DC univerzumában a rosszfiúk táborát erősíti.

Amikor még nem lehetett tudni, mi lesz a Green Arrow and the Canaries sorsa, Marc Guggenheim, a produkció egyik társproducere és társírója kijelentette, hogy amennyiben nem kap zöld utat a csatornától, akkor képregényben varrja el a szálakat. A most minden bizonnyal csalódott rajongók érdekében reméljük, hogy meglesz erre a lehetősége.

Ti sajnáljátok, hogy nem láthatjátok akcióban a Green Arrow and the Canaries hölgyeit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)