Hirdetés

Mégsem lesz Nicolas Cage-ből Joe Exotic

|

Az Amazon lefújta a Tiger King (Tigrisvilág) feldolgozását.

Hirdetés

2020 elején nagyot ment a Netflixen debütáló Tigrisvilág, avagy Tiger King, ami egy sokkal izgalmasabb, csavarosabb történetet mesélt el, mint azt bárki gondolta volna. A nagy siker hatására természetesen sokan ihletet kaptak, hogy feldolgozzák Joe Exotic és riválisai történetét, de egyelőre a beígért sorozatok közül egy sem készült el. 

Mostanra eléggé aktualitását vesztette a téma, és erre hivatkozva az Amazon Studio inkább leállította a Nicolas Cage főszereplésével készülő széria előkészületeit. Erről Cage maga beszélt egy friss interjúban.

Hirdetés

"Két kiváló forgatókönyvet is olvastam, tényleg azt gondolom, hogy fantasztikusak voltak, de az Amazon azt érezhette, hogy túl sokáig tartott összerakni, és már nem releváns. Egy ponton úgy érezték, csak vihar volt a biliben, de már a múltba veszett, nem érdekes többé."

- nyilatkozta a színész.

A Cage-féle szériát 2020 májusában jelentették be, a forgalmazási jogokra szeptemberben csapott le az Amazon. Nem kizárt, hogy az Imagine és a CBS Studios megpróbálja majd másnak eladni a projektet, de nem remélünk sok jót.

Közben a Peacock egy minisorozatot gyárt, amiben John Cameron Mitchell lesz Joe Exotic és Kate McKinnon játssza Carole Baskint. Meglátjuk, abból mi lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)