Hirdetés

Mégsem törölték a Disney+-os Willow sorozatot, megszólalt a producer

|

Jon Kasdan igyekezett tisztába tenni az egész ügyet.

Hirdetés

Nemrég mi is beszámoltunk arról, hogy a Deadline információi szerint egyetlen évad után elkaszálták a Disney+ egyik nagyszabású sorozatát, azt a Willow-t, ami Ron Howard 1988-as filmjének történetét folytatta - az eredeti sztorit ugyebár magának George Lucasnak köszönhettük. A kritikák alapvetően inkább pozitívak voltak, de a nézői értékelések már nem voltak ennyire jók a Willow széria kapcsán, így nem tűnt végtelenül fura döntésnek a törlés, most viszont Jon Kasdan kicsit árnyalta a dolgokat.

A sorozat producere ugyanis azt mondta, hogy sem ő, sem a Lucasfilm nem nevezné mindezt konkrét törlésnek, egészen egyszerűen csak pihenni küldték a Willow-t.

Hirdetés

Kasdan nagyon részletesen, három tweetben összefoglalta a jelenlegi helyzetet, és a megfejtés nagyjából annyi, hogy a stúdió most inkább elengedte a szereplőket, hogy tudjanak más projekteken is dolgozni idén. Egyelőre annyi biztos, tehát, hogy a közeljövőben nem indul el a folytatás forgatása, viszont konkrét tervek már vannak a második évadra, a producer azt például kiemelte, hogy az Annabelle Davis által alakított Mimsnek sokkal nagyobb szerepe lesz a folytatásban.

Kasdan kiemelte azt is, hogy minden streamingre készülő sorozat gyártása le fog most lassulni (más forrásokból is arról értesültünk, hogy például a Marvel-sorozatok esetében is lentebb csavarja az ütemet a Disney). Mindez persze nem jelenti azt sem, hogy mindenképp elkészül a második évad, de konkrét kaszáról hivatalosan egyelőre nincs szó. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)