Hirdetés

Megsérült egy versenyző a Squid Game vetélkedő forgatásán, másokat is el kellett látni

|

A Netflix 456 játékost eresztett össze, de már az első játék során szükség volt orvosi ellátásra.

Hirdetés

Amíg el nem készül a Nyerd meg az életed, avagy a Squid Game sorozat második évada, a Netflix más tartalmakkal is igyekszik kiszolgálni az elképesztő sikereket elért koreai széria rajongóit. A Squid Game: The Challenge néven készülő realityben 456 játékosnak kell bizonyítania különböző feladatokban, és bár megölni nem fogják őket (legalábbis reméljük), a kihívás nem veszélytelen.

Az Egyesült Királyságban zajló forgatás első napján, hétfőn néhány embert máris el kellett látni, miután a "Piros fény, zöld fény"-kihívásban részt vettek. Elsősorban a nulla Celsius fokos hőmérséklet okozott problémát, ami nem volt jó hatással a résztvevők szervezetére, egy valaki pedig véletlenül falnak ütközött, és vállsérüléssel szállították el.

Hirdetés

A szervezők valamelyest felkészültek, kézmelegítőket és aláöltözetet biztosítottak a résztvevők számára, de közülük sokan nem a brit, eleve hűvösebb hőmérséklethez vannak szokva. A The Sun által megkérdezett, kiesett versenyzők szerint néhányan annyira fáztak, hogy nem tudták mozgatni a lábaikat, viszont aki segítséget kért, azonnal kapott is az orvosi személyzettől. Előfordult, hogy a felvételek között 30 percig kellett várakozni.

Variety megkeresésére a Netflix egyik szóvivője azt mondta, ők mindent megtettek, és ugyan valóban nagyon hideg volt a forgatáson (egy hangárban), mindenkit felkészítettek. A súlyos sérülésekről szóló pletykák szerintük valótlanok.

A Netflix: The Challenge győztese 3,7 millió angol fonttal távozhat. Az első játékból értesülések szerint 228-an jutottak tovább.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)