Hirdetés

Megtalálhatták az új Fantasztikus Négyes film rendezőjét, és nem Steven Spielberg az

|

Eredetileg a Pókember: Nincs hazautat készítő Jon Watts felelt érte, de pár hónapja dobbantott.

Hirdetés

A várakozásokkal ellentétben a Marvel nem kerített nagy feneket a következő Fantasztikus Négyes filmnek az idei San Diego-i Comic-Conon, így se rendezőt, se szereplőgárdát nem jelentettek be hozzá, csupán annyit tudtunk meg, hogy ez fogja nyitni 2024 novemberében a hatodik fázist (az legalább egyértelművé vált, hogy nem egy új eredettörténetet akarnak elmesélni, szóval tudunk kell majd ezt-azt a Marvel első családjáról).

Eredetileg Jon Watts lett kinevezve a projekt élére, ám áprilisban kiderült, hogy a Tom Holland-féle Pókember-trilógia rendezője egy időre maga mögött akarja hagyni a szuperhősfilmek világát, és valami másba kezdeni. Kevin Feige-éknek tehát meg kell találniuk a legmegfelelőbb utódját, és a Variety jelentése szerint már van is egy kiszemeltjük. 

Hirdetés

A honlap úgy tudja, hogy a Marvel Studios előrehaladott tárgyalásokat folytat Matt Shakmannal, aki nem ismeretlen számukra, hiszen ő rendezte a WandaVízió sorozat epizódjait, de olyan szériákon is dolgozott korábban többek között, mint a Felhőtlen Philadelphia, a Doktor House vagy A férjem védelmében. Shakman állítólag az MCU-ra helyezi a hangsúlyt más projektekkel és megkeresésekkel szemben, így kilépett a Paramount Pictures 2023 végére tervezett, vadonatúj Star Trek filmjéből. 

Hogy valóban a Fantasztikus Négyes miatt történt-e, az nem hivatalos, de az igen, hogy Shakman valóban távozott a következő Star Trek éléről, ezt ugyanis a stúdió közleményben erősítette meg: 

"Matt Shakman egy hihetetlenül tehetséges filmrendező, és sajnáljuk, hogy az időzítés nem volt megfelelő ahhoz, hogy ő rendezhesse a készülő Star Trek filmünket. Hálásak vagyunk a hozzájárulásáért, izgatottan várjuk a következő fejezet kreatív vízióját, és alig várjuk, hogy eljuttassuk a közönséghez világszerte"."

Arról viszont még csak jelentések sem érkeztek, hogy a Marvelnél kiket szemeltek ki az új Fantasztikus Négyes tagjainak megformálására, hiszen nincs kőbe vésve, hogy a Doctor Strange az őrület multiverzumában során felbukkant John Krasinski megmarad-e Reed Richardsként. A Puliwood egyébként összeszedte a saját tippjeit a casting kapcsán, érdemes ránézni.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)