Hirdetés

Megtalálta főhősnőjét Zack Snyder grandiózusnak ígérkező sci-fije, a Rebel Moon

|

Nem csak A halottak hadserege szériát építgeti a Netflixnek Zack Snyder, kezd alakulni a Rebel Moon stábja is.

Hirdetés

Jó ideje tudjuk már, hogy Zack Snyder egy Rebel Moon című sci-fi eposzt tervezget, mely eredetileg Star Wars moznak indult, végül azonban egy teljesen új filmes univerzumot indít majd el a Netflixen.

Elvileg 2022-ben indul a forgatás, így lassan nem ártana megtalálni a megfelelő szereplőket. Most úgy tűnik, végre-valahára elindult ez a folyamat, rögvest a főszereplőnő nevét dobták be nekünk.

Hirdetés

A Rebel Moon főhősnője pedig nem más lesz, mint az a Sofia Boutella, akit korábban a Star Trek: Mindenen túlban, a 2017-es A múmiában, az Atomszőkében és az első két Kingsman filmben is láthattunk. Az algériai-francia színésznő szerződtetéséről a Deadline számolt be elsők között. Értesüléseik szerint elég hosszú, több hónapon át tartó casting után döntöttek az illetékesek Boutella mellett.

A film történetéről annyit tudunk egyelőre, hogy egy kegyetlen zsarnok fenyegeti azt a peremvidéki kolóniát, melynek tagjai egy női harcost bérelnek fel azért, hogy végezzen az elnyomóval. Ez a harcos lesz Boutella, aki csak úgy szállhat szembe az antagonistával, ha gyorsan verbuvál maga köré egy ütőképes csapatot.

Nem véletlen a masszív szamurájfilmes áthallás, Snyder direkt egy olyan mozit akar csinálni, ami egyszerre merít a Star Warsból és a Lucas számára is ihletként szolgáló klasszikus Kuroszava vonalból.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)