Hirdetés

Megtalálta rendezőjét az Amerika Kapitány 4

|

Egy netflixes sci-fi horror direktorát választotta a Marvel a feladatra.

Hirdetés

Mint ismeretes, a Bosszúállók: Végjáték fináléja során a Chris Evans alakította Steve Rogers meghozott egy fontos döntést, minek következtében valaki másnak kellett átvennie az emblematikus pajzsot, és azzal együtt minden felelősséget, ami az új Amerika Kapitány vállát nyomhatja. Rogers Sólymot szemelte ki utódjául, ám Sam Wilson (Anthony Mackie) nem érezte magát méltónak a feladatra, ezért inkább átadta az Egyesült Államok kormányának a pajzsot.

Elhamarkodott döntése azonban nemcsak közte és Rogers régi barátja, James Barnes (Sebastian Stan), vagyis a Tél Katonája között vezetett konfliktushoz, hanem azt is eredményezte hogy a pajzsot és a titulust tényleg arra alkalmatlan személy kapta meg, mint arra A Sólyom és a Tél Katonája című Disney+-os sorozat nézői emlékezhetnek.

Hirdetés

Végül aztán minden a helyére került, és mint a képregényekben, Sólyom lett az új Amerika Kapitány, akinek saját filmet kíván szentelni a Marvel. Az már korábban kiderült, hogy Anthony Mackie aláírt az Amerika Kapitány 4-re, melynek forgatókönyvét az imént említett sorozat írói, Malcolm Spellman és Dalan Musson jegyzik, a rendező kilétét viszont homály övezte egészen mostanáig. A választás végül a nigériai születésű Julius Onahra, esett, akinek legismertebb munkája a Netflixen debütált The Cloverfield Paradox, de ő rendezte a This Girl is in Trouble és a Luce című thrillereket is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Marvel egyelőre a forgatás kezdetének időpontját sem tűzte ki, nemhogy a premier napját. És azt sem erősítette vagy cáfolta meg, hogy Chris Evans akár csak egy cameo erejéig visszatér-e Steve Rogers szerepében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)