Hirdetés

Megtanulnád Wednesday különleges táncát? Egy perc az egész

|

A Wednesday jó úton van afelé, hogy a Netflix legsikeresebb szériájává váljon, és ebben Jenna Ortega táncának is nagy szerepe van.

Hirdetés

Tim Burton vizuális tálalása, és Jenna Ortega alakítása hatalmas sikert hozott a Netflixnek, az angol nyelvű produkciók közül már csak a Stranger Things negyedik évada előzi meg Morticia és Gomez Addams legidősebb csemetéjének kalandját. A Wednesday horror-komédiája csodálatosan vegyített mindent, amit szeretünk a modern médiában, aminek a TikTok is szerves része.

A TikTok közösségét Wednesday tánca nyűgözte le elsődlegesen, és a széria megjelenése óta nem tudtunk úgy pörgetni kettőt az alkalmazásban, hogy ne a Jenna Ortega által megálmodott és covidosan elropott koreográfia jött volna szembe.

Hirdetés

Ha TikTok vagy a szóban forgó sorozatepizód nélkül szeretnéd elsajátítani a közösségi oldalak kedvenc új mozdulatsorait, akkor Jade Lavinia videója lesz a legjobb barátod. Az mindössze egyetlen perces felvétel részletesen mutatja be a mozdulatokat, így te is könnyen elsajátíthatod az egészet. Utána már csak pár nyomkodás a TikTokban és mehet is az internetre, ahol vár a like-ok áradata és a világhírnév.

Sok sikert minden jövőbeli TikTok-sztárnak! Apropó, ti mennyire ismeritek a Wednesday sorozatot?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)