Hirdetés

Megvalósul az élőszereplős Szárnyas fejvadász sorozat az Amazon Prime-on

|

Ridley Scott produceri felügyelete mellett készül el a Blade Runner 2099.

Hirdetés

Év eleján már kiderült, hogy a Szárnyas fejvadász, avagy Blade Runner jogait birtokló Alcon Entertainment és Ridley Scott produkciós cége, a Scott Free Productions az Amazon Studios-t szemelte ki partnernek egy élőszereplős sorozat összehozására, amely a Szárnyas fejvadász 2049 folytatása lehet. Akkor még bőven zajlottak a tárgyalások a részletekről, és összeállítottak egy írószobát Silka Luisa (Halo, Tündöklő lányok) vezetésével, hogy megtervezzék a hogyantovábbot, mostanra azonban kikristályosodott minden, és biztosan összejön a projekt. 

Deadline beszámolója szerint zöld utat kapott a Blade Runner 2099 névre keresztelt széria, az Amazon Prime-ra fog megvalósulni 10 epizódban, a producer pedig Ridley Scott lesz, aki az 1982-es Szárnyas fejvadászt rendezte, a 2017-es Szárnyas fejvadász 2049-et pedig executive producerként támogatta.

Hirdetés

Denis Villeneuve várhatóan nem vesz részt benne, és a történetről sem tudunk sokat azon kívül, hogy ötven évvel később fog játszódni, valamint hogy egy provokatív történetre számíthatunk, ami új területre terjeszti ki a kánont. Vernon Sanders, az Amazon Studios globális televíziós részlegének vezetője viszont nagyon lelkes miatta, ez már jó jel: 

"A Ridley Scott által rendezett eredeti Szárnyas fejvadászt minden idők egyik legnagyszerűbb és legnagyobb hatású sci-fi filmjének tartják, és örömmel mutatjuk be a Blade Runner 2099-et a Prime Video globális ügyfeleinek. Megtiszteltetés számunkra, hogy elhozhatjuk a Blade Runner-franchise folytatását, és biztosak vagyunk benne, hogy a Ridleyvel, az Alcon Entertainmenttel, a Scott Free Productions-szel és a rendkívül tehetséges Silka Luisa-val való együttműködésnek köszönhetően a Blade Runner 2099 meg fogja őrizni a filmelődök intellektusát, témáit és szellemiségét."

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Ez már a Warner Bros. második filmes franchise-a, amit a tévéképernyőkön bővítenek, hiszen nemrég rajtolt el A Gyűrűk Ura előzménye, A hatalom gyűrűi a platformon. Szárnyas fejvadász sorozat is készült már korábban, méghozzá a Blade Runner: Black Lotus animeszéria az Adult Swimen. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)