Hirdetés

Megvalósulhat az Alita: A harc angyala folytatása

|

Az Alita producere és a rendezője is össze szeretné hozni a második részt, és valószínűleg a főszereplőt alakító Rosa Salazar sem mond majd nemet.

Hirdetés

Akadnak olyan filmek, amik nem robbantottak kasszát, mégis megtalálták a maguk kitartó közönségét, a folytatásukért pedig nemcsak a nézők, hanem a rajongók is küzdenek, vagy küzdöttek korábban. Ilyen a Karl Urban nevével fémjelzett Dredd és a 2019-ben bemutatott Alita: A harc angyala is.

Szerette volna a második részt a rendező (Robert Rodriguez), a producer (James Cameron), a főszereplő (Rosa Salazar) és az egyik mellékszereplő (Christoph Waltz), sőt egyesek még extrém módokon is kampányoltak érte, például felbéreltek egy repülőt, hogy szálljon el az Oscar-díjátadó helyszíne fölött egy #AlitaSequel és #AlitaArmy hashtageket tartalmazó szalagot húzva. 

Utoljára két éve hallhattunk róla, hogy Rodriguez még mindig bízik az Alita 2 megvalósulásában, de azóta sem történt semmilyen komolyabb fejlemény az ügyben - egészen mostanáig. 

Hirdetés

Jon Landau olyan producer, aki nem sűrűn adja a nevét valamihez, de ha megteszi, az jó eséllyel brutálisan sikeres lesz: ilyen volt az Avatar és a Titanic is. Landau a minap az Avatar: A víz útja londoni premierjén vett részt és nyilatkozott a sajtónak, köztük a Deadline-nak is, amelynek elárulta, hogy mi a helyzet az ő bevonásával megvalósult Alita: A harc angyala folytatásával kapcsolatban: 

"Van egy kis film, az Alita: A harc angyala, amihez szívesen visszatérnénk, és megcsinálnánk a folytatást, és már beszéltünk erről Robert [Rodriguezzel], remélhetőleg meg is valósul".

Nyilvánvalóan az újságíró rákérdezett arra is a producernél, hogy mikor számíthatunk rá, de Landau mosolyogva azt mondta, hogy nem szeretne dátumokkal dobálózni, hogy a sajtó ne használhassa fel ellene. De akármikor is sikerül összehozni, ez mindenképpen biztató jel.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)