Hirdetés

Megvan a Deadpool 3 rendezője, Ryan Reynolds nagyon boldog, és mi is

|

Shawn Levy a Free Guy és Az Adam-projekt után ismét együtt dolgozik Ryan Reynoldsszal, ő rendezi a Deadpool 3-et.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy a Marvelnél igenis készül a Deadpool 3 (teljesen feleslegesen rendezett tehát le több erősen kellemetlen hisztirohamot a karakter társalkotója, Rob Liefeld), most viszont már az is kiderült, hogy ki ülhet a rendezői székbe: Shawn Levy felügyelete (és immár a Marvel hátszele) mellett készülhet el a harmadik Deadpool film.

Levy persze nem most először fog együtt dolgozni Ryan Reynoldsszal, hiszen az ő kezei munkáját dicsérte a nemrég bemutatott Az Adam-projekt, illetve a 2021-es Free Guy is - mindkét filmnek Reynolds volt ugyebár a főszereplője.

Hirdetés

A fejleményeknek maga Reynolds is nagyon örül egyébként, Twitteren az alábbi képet osztotta meg a "Shawn Levy-trilógiáról", vagyis két már megjelent és új, most tervezett közös projektjükről, azaz Az Adam-projektről, a Free Guyról és az új Deadpool epizódról.

Persze a Deadpool 3 még nem a közeljövőben kerül a mozikba, de legalább az alkotócsapat kezd összeállni. Levy szerződtetése mellett azt is tudjuk, hogy Wendy és Lizzie Molyneux kezdtek el dolgozni a forgatókönyvön, melyett most épp Rhett Reese és Paul Wernick is ír - az előző két részért is ők feleltek. 

Az első, 2016-as Deadpool filmet még anno Tim Miller rendezte, a folyatást pedig David Leitchnek köszönhettük.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)