Hirdetés

Megvan a Disney+-ra érkező Percy Jackson sorozat főszereplője

|

A Netflixtől igazolták le az új Percy Jackson projekt címszereplőjét.

Hirdetés

A Percy Jackson és az olimposziak egy öt kötetből álló fantasy regénysorozat, de a szériával már a mozinézők is találkozhattak, hiszen 2010-ben érkezett a Villámtolvaj - Percy Jackson és az olimposziak, három évvel később pedig a Percy Jackson: Szörnyek tengere. Mozis fronton ugyan nem bővül a franchise, egy új sorozat viszont készül. Ennek találták meg most a főszereplőjét. 

A Percy Jackson sorozat a Disney+-on fog debütálni, a címszerepet pedig épp a rivális Netflixtől igazolt fiatal tehetség, Walker Scobell kapta meg.

Hirdetés

Scobellt nemrég Ryan Reynold oldalán láthattátok a Netflix-féle The Adam Projectben. Az új Percy Jackson már csak az ifjú színész életkora miatt is hűbb adaptációnak tűnik, hiszen a könyvekben a főhős 12 éves, Walker Scobell pedig jelenleg 13. életévét tapossa.

A sztori szerint Percy nem más, mint egy félisten, aki a görög panteon egyik jeles tagjának, magának Poszeidónnak a fia, aki megtudja, hogy a mitológiai lények valóban léteznek, így nem csak a hellén istenségek, de az összes szörnyeteg, így a titánok és küklopszok is valóságosak. A sorozat pilot epizódját Riordan és Jon Steinberg írja, a forgatás idén nyáron indulhat. Kíváncsian várjuk, végül sikerül-e emlékezetesebb alkotást letenni az asztalra, mint anno a filmek voltak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)