Hirdetés

Megvan a Dunk & Egg című Trónok harca spin-off sorozat írója

|

Tapasztalt írót sikerült alkalmazni a készülő szériához.

Hirdetés

Idén januárban írtunk nektek először arról, hogy az HBO nem akarja egyelőre elengedni a Trónok harca kezét, több spin-off műsoron is dolgoznak a médiavállalatnál. Ezek közül az egyik a House of the Dragon, aminek munkálatai már javában folynak, a Dunk & Egg sorsa azonban egészen idáig erősen kérdőjeles volt.

Szerencsére most olyan hír érkezett, ami után már nehéz lenne elképzelni, hogy törlik a sztorit.

Hirdetés

Január óta nem sok életjelet adott a Dunk & Egg, amiről emiatt joggal feltételezhettük, hogy az HBO még az érdemi munka kezdete előtt úgy döntött, inkább elkaszálja a sorozatot. Most egyértelmű jel érkezett azonban arról, hogy törlésről szó sincs, el fog készülni a George R. R. Martin "Tales of Dunk and Egg" novelláin alapuló feldolgozás.

A Collider számolt be arról, hogy a sorozat végre megkapta íróját és vezető producerét. A szerepet Steve Conrad tölti majd be, aki korábban olyan filmeken dolgozott, mint a A boldogság nyomában, a Prime Videón elérhető Patriot vagy Az időjós.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A sorozat alapjaként szolgáló novellák a Trónok harca cselekménye előtt körülbelül 90 évvel játszódnak, és szerencsére magyarul is elérhetőek, szóval ha valaki szeretné megismerni a történetet, ennél nem lesz jobb alkalom. A magyar címek A kóbor lovag, A felesküdött kard és A rejtélyes lovag, ezek közül pedig az első képregényként is megjelent.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)