Hirdetés

Megvan a forgatókönyvírók sztrájkjának újabb áldozata, aggódhatnak a Marvel-rajongók

|

Egyelőre csak kisebb kimaradásról van szó, de a jövő cseppet sem fest biztatóan.

Hirdetés

Nemrég mi is beszámoltunk arról, hogy sztrájkba kezdenek amerikai írók és forgatókönyvesek. A vannak produkciók, amik a jelek szerint simán át fogják vészelni a Writer's Guild of America (WGA) munkabeszüntetését, ilyen például az Amazon A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi sorozata, viszont ahogy sejteni lehetett, bizonyos szériáknak teljesen leáll a gyártása.

A legfrissebb hírek szerint ilyen a Marvel-rajongók által már nagyon várt Daredevil: Born Again sorozat, az a széria, ami Netflixes kalandok és pár MCU-s vendégszereplés után végre folytatni fogja Fenegyerek történetét. 

Hirdetés

Deadline információ szerint tegnap, helyi idő szerint délután egy órakor hivatalosan is teljesen leállt a Daredevil: Born Again forgatása, aznap egyetlen perc friss anyagot sem rögzítettek. Ugyanakkor ha minden igaz, ma folytatódni fognak a munkálatok. 

Nem lehet tudni, mennyi és milyen hasonló munkabeszüntetésre lehet számítani, de olyan feszes gyártású sorozatoknál, mint az MCU szériái komoly hatással lehetnek a tervezett premierre az ilyen megmozdulások. Ráadásul a többi rövidebb MCU sorozattal ellentétben a Daredevil: Born Again 18 részes lesz, szóval elég hosszú forgatás várható.

A Daredevil: Born Againnek a jelenlegi tervek szerint 2024 elején kell majd megérkezni a Disney+-ra.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)