Hirdetés

Megvan a Gladiátor 2 főszereplője, hamarosan kezdődik a forgatás

|

Több mint két évtizeddel az Oscar-díjas első rész után Ridley Scott ismét elhozza Róma dicsőségét a mozikba.

Hirdetés

Habár Ridley Scott évek óta mondogatja, hogy el akarja készíteni a Russel Crowe-val, Joaquin Phoenix-szel, Connie Nielsennel, Oliver Reeddel és Richard Harrisszel forgatott Gladiátor folytatását, sokáig kétkedéssel fogadta mindenki a 85 éves rendező terveit. A Deadline exkluzív riportja szerint azonban sokkal közelebb van a Gladiátor 2, mint hinnénk, ugyanis már idén májusban elindul a forgatás Marokkóban.

Scott maga foglal majd helyet a rendezői székben, de producere is lesz a filmnek a Scott Free elnöke, Michael Pruss, valamint a Red Wagon Entertainmentet képviselő Doug Wick és Lucy Fisher társaságában. Az, hogy ennyire előrehaladott állapotban van a projekt, egyrészt annak köszönhető, hogy elkészült David Scarpa forgatókönyve, másrészt pedig kiválasztották a főszereplőt is.

Hirdetés

Utóbbi nem más, mint a mindössze 26 éves ír tehetség, Paul Mescal (Normális emberek, Az elveszett lány, Aftersun, God's Creatures) aki az immár felnőtté cseperedett Luciust, Lucilla (Connie Nielsen) fiát fogja alakítani. Fontos megjegyezni, hogy a tárgyalás még nem zárult le, de tekintve, hogy a meghallgatott színészek közül kezdettől fogva Mescal volt a Ridley Scott kedvence, valószínűtlen, hogy végül más kapná meg a szerepet.

Paul Mescal
Paul Mescal

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)