Hirdetés

Megvan a harmadik Legendás állatok-film új premierdátuma

|

Johnny Depp nélkül sem áll le a Legendás állatok széria, és már azt is tudjuk, mikor érkezik a folytatás

Hirdetés

Egyelőre még nem ismerjük a harmadik Fantastic Beasts avagy Legendás állatok mozi pontos címét, de tegnap végre elárulták a Warner Bros. illetékesei, hogy egészen pontosan mikor számíthatunk a Harry Potter spin-off sorozat következő felvonására. 

Az pedig szintén bizonyos, hogy a Legendás állatok 3-ban Johnny Depp nem térhet vissza Gellert Grindelwald szerepében, miután számára kedvezőtlen ítélet született a volt felesége bántalmazásával kapcsolatos bírósági ügyben. 

Hirdetés

Mikor hivatalossá vált Depp távozása, még nem kötötték orrunkra a tervezett premier dátumát, így azt lehetet sejteni, bizony még nem a közeljövőben folytatódik a Göthe Salmander kalandja. A friss információk birtokában viszont kijelenthetjük, bár nem holnap fogunk beülni erre a filmre a moziba (ezt egyébként sem tehetnénk meg), de azért vészesen sokáig sem kell várnunk rá.

A harmadik Legendás állatok film ugyanis kicsivel több mint másfél év múlva, 2022. július 15-én érkezik meg az amerikai mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)