Hirdetés

Meg fogtok lepődni: ő lesz a következő Amerika kapitány

|

Steve Rogers, és vele együtt Chris Evans hamarosan végleg leteszi pajzsát, és most már tudjuk, ki veszi át a helyét.

Hirdetés

Aki látta a legutóbbi Amerika kapitány filmet, annak ismerős lehet az Anthony Mackie által megformált Sam Wilson karaktere. Ő volt a Sólyom (Falcon), és hamarosan belőle lesz mindenki kedvenc patriótája.

Joe Quesada a The Colbert Reportban jelentette be, hogy az 1960-as évek óta a Marvel képregényekben gyakran felbukkanó Sólyom a képregénysorozat egy közelgő füzetében veszi át a stafétát. Egyébként nem ő lesz az első afroamerikai Amerika kapitány, Isaiah Bradley több mint tíz évvel ezelőtt, tehát Steve Rogersnél is régebben öltötte fel a jelmezt. Nem tudjuk, a filmek tekintetében mikor lép életbe a változás.

A női Thor ötlete után újabb változás vár a Marvel rajongókra, akik közül sokan nehezen viselik az ilyesmit. Ti hogy vagytok vele?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)