Hirdetés

Megvan a következő Kedvencek temetője film rendezője

|

A horror reboot nem nyerte meg magának az összes régi Kedvencek temetője rajongót, de annyira azért sikeres lett, hogy a Paramount berendelje a folytatást.

Hirdetés

Még februárban érkeztek az első hírek a 2019-es Kedvencek temetője folytatásáról. Akkor még mindenki azt pletykálta, hogy a következő felvonás valójában egy előzményfilm lesz, de azóta ez egyre bizonytalanabbá válik.

Ami viszont biztosnak tűnik a Deadline jelentése szerint, hogy megvan a projekt rendezője: Lindsey Beer, akinek ez lesz az első mozifilmes projektje (legutóbbi filmje a Netflixes Sierra Burgess egy lúzer volt).

A legfrissebb infók szerint Lindsey írja majd a forgatókönyvet is Jeff Buhler vázlata alapján. Hogy a sztori végül előzmény lesz-e vagy sem, azzal kapcsolatban semmi megfogható nem érkezett, szóval marad a találgatás.

Hirdetés

A 2019-es film újra feldolgozta Stephen King méltán népszerű horror regényét, és ugyan változtatott ezt-azt, összességében jól sikerült adaptáció volt. Reméljük, hogy a folytatás legalább annyira hozza majd a rettegést, mint Kevin Kölsch és Dennis Widmyer rebootja.

Nektek hogy tetszett az újragondolás? Örülnétek egy folytatásnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)