Hirdetés

Megvan a Margot Robbie főszereplésével készülő Barbie film rendezője

|

A produkcióról még viszonylag kevés részletet tudni, de az már kiderült, hogy a rendezői széket a projekt írója foglalja el.

Hirdetés

Azt már 2019. óta tudni, hogy a Warner Bros. dolgozik egy The Barbie projekten. Akkor még csak annyit tudtunk a filmről, hogy az írói feladatokért a Lady Birddel és a Házassági történettel ismertté vált Greta Gerwig felel majd, és a főszerepet mindenki kedvenc Harley Quinnje, Margot Robbie kapta.

A Variety legutóbbi jelentéséből most kiderült, hogy Greta Gerwing foglalhatja el a rendezői széket is, akinek ez lesz a harmadik nagy rendezői projektje, ami akár baljós jel is lehetne, ha a korábbi munkái nem lettek volna parádés kasszasikerek. Úgy néz ki, hogy ami a kamerák mögötti stábot illeti, nem lesz okunk panaszra.

Hirdetés

A produkciós munkákban egyébként Margot Robbie cége, a LuckyChap is besegít majd. A színésznő egy rövid nyilatkozatban annyit hozzátett a Barbie projekthez, hogy tisztában van a tematikát érintő előítéletekkel, de szerinte a végeredmény egy mindenki számára meglepő film lesz majd.

A The Barbie filmet a jelenlegi tervek szerint jövőre kezdik forgatni, a premier dátuma egyelőre ismeretlen. Akkor talán majd okosabbak leszünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)