Hirdetés

Megvan a Ms. Marvel Disney+ sorozat főszereplője

|

A Marvel filmes univerzum megtalálta a saját Kamala Khanját.

Hirdetés

A Deadline jelentése szerint a Disney és a Marvel Studios rátaposott a gázra a Ms. Marvel sorozat kapcsán, és már megtalálták a főszereplőjüket is: Iman Vellani kapta Kamala Khan szerepét. A Disney+ széria egy fiatal szuperhősre fog koncentrálni, aki legalább annyira nagy rajongója a Bosszúállóknak, mint bármelyikünk (ugyebár ezt a Marvel's Avengers játékban nagyon ötletesen élhettük át), a különbség az, hogy ő egy este felfedezi saját szupererőit.

Hirdetés

Kamala saját képregénysorozata 2014-ben indult, így relatív új karakterről van szó, aki azonnal belopta magát a Marvel rajongók szívébe. G. Willow Wilson egy csodálatos történetet alkotott, melynek hősével bármelyik rajongó azonosulhat, Kamala ugyanis él hal a hősökért, Captain Marvel a kedvence, és amikor épp nem a Bosszúállókról posztol fanfictionöket az internetre, akkor MMO-zik a haverjaival.

Peter Parker gimis botladozásai óta nem éreztünk karaktert ennyire közel magunkhoz, ebben pedig Adrian Alphona és Jake Wyatt csodálatosan egyedi vizuális tálalása is segített.

Legutóbb a Marvel's Avengers kampányban futhattunk össze Kamalával, ahol döntő szerepe volt abban, hogy újra összeálljanak a Föld védelmezői. A Disneynek egy remek és most éppen felkapott karakter van a kezében, így nyilván Disney+ sorozatot csinálnak belőle, amint lehet. A főszereplő, Iman Vellani még meglehetősen új az iparban, de a Marvel Studios célja nem is az volt, hogy nagy nevet csatoljon a projekthez, hanem hogy megtalálja a megfelelő színésznőt.

Ahogy az már lenni a szokott, az Instagramon tevékenykedő Boss Logic (grafikus, rajzoló) a bejelentést követően azonnal szállította is az Iman Vellani Ms. Marvel ábrázolást.

A Ms. Marvel sorozatnak jelenleg nincs premierdátuma, de azt már tudjuk, hogy Bisha K. Ali (Négy Esküvő és egy temetés) írja. Sajnos a COVID-19 járvány hatásai miatt egyelőre hiába van jó kezekben a projekt, nem számíthatunk arra, hogy egyhamar képernyőkre kerül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)