Hirdetés

Megvan a She-Hulk sorozat főszereplője, már Mark Ruffalo is gratulált neki

|

Az Orphan Black sztárjával erősített a Disney+-ra készülő új Marvel sorozat, a She-Hulk.

Hirdetés

Tegnap kiderült, ki lesz a címszereplője a Disney+-ra érkező She-Hulk sorozatnak, vagyis ki kelti életre Jennifer Walterst, a magyar fordítás szerint Amazon néven tevékenykedő zöld hősnőt, aki nem mellékesen Bruce Banner, azaz az eredeti Hulk unokatestvére. A stúdió választása pedig a kanadai származású Tatiana Maslanyre esett. 

Hirdetés

A hírek szerint a She-Hulk sorozat forgatásai jövőre kezdődhetnek el Atlantában. A showrunneri feladatokat Kat Coiro látja majd el, aki több epizód rendezői székébe is bele fog ülni - ő korábban olyan sorozatokon dolgozott, mint az Felhőtlen Philadelphia (It's Always Sunny in Philadelphia), a Szégyentelenek (Shameless), a Brooklyn 99 - Nemszázas körzet (Brooklyn Nine-Nine), a Modern család (Modern Family), és a Halott vagy (Dead to Me).

Tatiana Maslany leginkább az Orphan Black sorozat miatt lehet nektek ismerős. Ebben a szériában több mint egy tucat teljesen különböző személyiségű klónt játszott el. 

Tatiana Maslany különböző szerepeiben az Orphan Black sorozatban

Maslany kiválasztásának hírét a Marvel-filmekben Bruce Bannert és a Hulkot alakító Mark Ruffalo sem hagyhatta szó nélkül. "Üdv a családban, kuzin!" - így kommentálta a Marvel zöld óriása MCU-béli unokatestvére érkezését. 

Kíváncsian várjuk, hogy a sorozatban átkavarják-e Amazon eredetét, vagy itt is unokatestvérek lesznek Bruce-szal. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)