Hirdetés

Megvan a Tarantino-féle Star Trek film forgatókönyvírója

|

Tarantino nem a levegőbe beszélt, tényleg készül a 18+-os Star Trek film. Az már biztos, hogy a forgatókönyv nagyon jó kezekben van.

Hirdetés

Valószínűleg sosem találtuk volna ki, kire bízta Quentin Tarantino a készülő Star Trek film forgatókönyvét. J.J. Abrams producer több írót is bedobott a kalapba, akik közül a legendás rendező végül Mark L. Smith mellett tette le a voksát.

Hirdetés

Smith írta a The Revenant, vagyis A visszatérő forgatókönyvét, amiért Leonardo DiCaprio végre megkapta az Oscar-díjat. Azért is különös a választás, mert Tarantino filmjei tele vannak párbeszédekkel, az említett mozi pedig nem épp a dialógusok miatt kapta meg a szobrot, egészen máshogy mesélte el a történetet. Persze nincs okunk kételkedni Smith teljesítményében, remélhetőleg képes lesz papírra vetni egy ütős sztorit Tarantino elképzelései alapján.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)