Hirdetés

Megvan a Trónok harca előzménysorozat főszereplője

|

Megtalálták a House of the Dragon címet viselő Trónok harca sorozat főszereplőjét, Viserys Targaryen királyt. Paddy Considine-re esett az HBO választása.

Hirdetés

Még júliusban írtunk arról, hogy keresik az új Trónok harca sorozat szereplőit, a jelek szerint pedig közülük egy nagyon fontos karakter esetében már meg is találta az HBO a kiválasztott színészt. Kiderült ugyanis, hogy Paddy Considine alakítja majd a ouse of the Dragon sorozatban Viserys Targaryent. Considine korábban például a Vaskabátok című filmben és a Birmingham bandája tévésorozatban játszott. 

A sorozatban felbukkanó Viserys Targaryent nem szabad összekeverni a Trónok harca első évadának végén csúfos halált halt Viserys Targaryennel, aki ugyebár II. Aerys király gyermeke, és Daenerys testvére volt. A House of the Dragon sorozatban egy jóval korábban élt Viserys lesz a főszereplő. 

Hirdetés

Az előzménysorozatban I. Viserys királyról (élt egyébként később egy II. Viserys is, szóval Daenerys bátyja a harmadik ilyen nevű Targaryen) lesz szó, aki a Vastrónon csücsülő ötödik Targaryen uralkodó volt. I. Viserys gyermekei, Aegon és Rhaenyra Targaryen is biztosan szerepelni fognak majd a sorozatban, illetve korábban arról is lehetett hallani, hogy Alicent Hightower (I. Viserys második felesége, Aegon anyja) szerepére is vadul keresik a megfelelő jelölteket.

Paddy Considine

A House of the Dragon nagyjából 300 évvel játszódik a Trónok harca sorozat eseményei előtt, és nem túl meglepő módon a Targaryen házon belüli viszályok képezik majd a cselekmény gerincét. Ha minden jól megy, akkor az új széria 2022-ben startolhat majd el. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)