Hirdetés

Megvan a Venom 3 rendezője, de nincs okunk örülni

|

Forgatókönyvet írt már, de eddig egyetlen filmet sem rendezett a Sony Pictures választottja.

Hirdetés

Finoman szólva is döcögősen halad a Sony kísérlete, hogy felépítsen egy saját filmes univerzumot, amelynek tégláit Pókember ismerősei, alkalmi segítőtársai és kérlelhetetlen ellenségei alkotják. Igaz, hogy egyelőre az anyagiakat nézve nyereséges a befektetés, hiszen a Venom, a Venom 2 és a Morbius együtt több mint másfél milliárd dollárt hozott, míg az összköltség kevéssel haladta meg a 300 milliót.

Ugyanakkor nem sok jót sejtet az, hogy míg az első Venomra több mint 850 millió dollár értékben váltottak jegyet, addig a folytatás megrekedt félmilliárdnál, a kétszer is moziba küldött, orbitálisan nagyot bukó vámpíros történet pedig még kevesebb nézőt érdekelt. Alig lépte túl a jegybevétel a 160 milliót.

Hirdetés

Jövőre kiderül, hogy folytatódik-e a tendencia, vagy az október 6-án érkező Kraven the Hunter képes lesz bevonzani a nézőket. Ezt 2024-ben még két film követni a Sony tervei alapján, az El Muerto és a Madame Web, valamint nem titok, hogy sokak kedvenc szimbiótája kap egy harmadik esélyt is, méghozzá Kelly Marcel rendezésében.

Tom Hardy és Kelly Marcel
Tom Hardy és Kelly Marcel

A hölgyről azt kell tudni, hogy ezen a téren nincs gyakorlata, ellenben volt néhány tévés szerepe, illetve forgatókönyvíróként kezdettől közreműködött a Venom szériában (de ő írta a Banks úr megmentése szkriptjét is Sue Smithszel közösen), és a Deadline értesülése szerint Tom Hardy remekül kijön vele, mondhatni, egy rugóra jár az agyuk. Mivel az Eddie Brockot alakító színész egyúttal a Venom 3 producere is, közösen találták ki, hogy milyen kanyart vegyen az antihős története a trilógia záródarabjában.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)