Hirdetés

Megvan az Archer 13. évadának premierdátuma

|

Nem kell már sokat aludni az Archer következő évadjának premierjéig.

Hirdetés

Az FX végre elárulta, hogy mikor jelenik meg az Archer 13. évada, a rajongóknak már nem kell sokat várniuk. A 2009-ben indult sorozat, még mindig nagy sikernek örvend egyedi stílusa és humora miatt, kiemelkedő kritikákat kap, a rajongók is nagyon szeretik és több Emmy-díjat is kapott.

2017-ben az Archer az FX-ről az FXX-re került át, ami minket abszolút nem érint, az már annál inkább, hogy 2021 szeptemberében hivatalosan is berendelték a folytatást, most pedig már azt is tudjuk, mikortól lesz nézhető.

A 12. szezon óta egy teljes év eltelt, az Archer azonban augusztus 24-én végre visszatér. A 13. felvonás először kábeltévén debütál majd, ezután válik elérhetővé a Hulun.

Hirdetés

Arról egyelőre nem mondtak semmit, hogy milyen hosszú lesz az új évad, a korábbi évadok alapján azonban 8-9 epizódra számíthatunk.

A történettel kapcsolatban szintén szűkszavúak a készítők, az eddigi eseményekből azonban arra lehet következtetni, hogy a hamarosan induló évad a sorozat lezárását vezeti fel, tehát a 14. évaddal valószínűleg véget ér az Archer.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)