Hirdetés

Megvan az Avatar 2 hivatalos címe, közel az első trailer

|

13 évvel az első rész után végre tényleg jön az Avatar folytatása.

Hirdetés

James Cameron filmje, a 2009-es Avatar elsősorban lenyűgöző látványvilágával vívta ki magának a kritikusok és a nézők elismerését, de a rendező úgy látta, a sztoriból, az univerzumból még többet ki lehet hozni, ezért számos további filmet bejelentett nem sokkal a premier után. Nyilván az is közrejátszott ebben, hogy olyan mennyiségű pénzt termelt, amilyet azóta sem tudott semmi más, még a Marvel filmek sem, ami azért nem egy rossz motiváció a folytatásokhoz.

2022 van, és jelen állás szerint december 16-án fog bemutatkozni a második rész, mely, mint ma megtudtuk, az Avatar: The Way of Water címet viseli.

Hirdetés

Kiderült továbbá az is, hogy az első előzetesre mindössze néhány napot kell várnunk: a CinemaCon-on már levetítették, a nagyobb közönségnek pedig a május 5-én debütáló Doctor Strange az őrület multiverzumában előtt fogják megmutatni, majd a premiert követő héten teszik közzé online. Mindenképp nézzetek majd fel a GameStar YouTube csatornájára, ahogy lehet, közzétesszük ott.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Az Avatar: The Way of Water több mint egy évtizeddel az első film eseményei után játszódik, de ismét Jake, Neytiri és gyermekeik kerülnek a középpontba, amint a túlélésért küzdenek. Aki felelevenítené az eddigi történéseket, annak kapóra jöhet, hogy szeptember 23-ától felújítva, megszépítve kerül ismét mozikba az Avatar - még pontosan nem tudni, hogy mennyi időre, illetve csak az Egyesült Államokban, vagy máshol is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)