Hirdetés

Megvan az első valódi kép Lady Gagáról, mint a Joker: Folie à Deux Harley Quinnje

|

Végre nem egy MI által kreált kamukép kering a neten.

Hirdetés

A Joker: Folie à Deux kapcsán már sokan belefuthattak pár hamis fotóba, melyeken elvileg Lady Gaga volt látható, mint Harley Quinn, de ezek mind MI-által generált képek voltak valójában. A 2019-es Joker folytatásáról eddig elég keveset tudni, de most végre befutott egy hivatalos fotó, van tehát már némi fogalmunk arról, hogyan fest majd az "új" Harley Quinn, Lady Gaga a filmben.

A fotót Todd Phillips, a Joker: Folie à Deux rendezője osztotta meg az Instagramon Valentin-nap alkalmából. Közeli képről van szó, így Harley Quinn filmbéli szerkója kapcsán nem jutottunk közelebb a megfejtéshez, de haját és sminkjét így is megcsodálhatjuk.

Hirdetés

Harley Quinn egyébként anno nem a képregényekben debütált: először a Batman: A rajzfilmsorozatban, egészen pontosan a Joker szívessége című epizódban bukkant fel. Csak ezután jelent meg a DC Comics kiadványaiban is. A nagyvásznon eddig Margot Robbie alakításában láthattuk a 2016-os Suicide Squad - Öngyilkos osztagban, a 2020-as Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) című filmben, illetve a 2021-es The Suicide Squad - Az öngyilkos osztagban. Az HBO Maxon 2019 óta fut egy Harley Quinn animációs sorozat, ebben Kaley Cuoco adja a címszereplő hangját.

Az már a mostani képen is látszik, hogy Lady Gaga a korábbiaknál jóval "visszafogottabb" Harley Quinn lesz, legalábbis ami a külsőséget illeti.

A Joker: Folie à Deux a jelenlegi tervek szerint 2024. októberében érkezik meg a mozikba, várnunk kell tehát még rá, nem is keveset.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)