Hirdetés

Megvan az Indiana Jones 5 női főszereplője

|

A Lucasfilm hivatalosan is bejelentette, kit láthatunk majd Harrison Ford oldalán az új filmben.

Hirdetés

Akár szeretnék ezt a rajongók, akár nem, bizony készül már az Indiana Jones 5, amiben ráadásul ismét Harrison Ford alakítja majd a címszereplőt, de egyelőre elég kevés konkrétummal rendelkezünk a projektet illetően. Szerencsére nemrég picit okosabbak lettünk, ugyanis a Lucasfilm leleplezte, hogy ki lesz a folytatás női főszereplője, és bizony egy olyan színésznőt sikerült találni, akit már láthattunk filmekben és sorozatokban is.

Hirdetés

A hivatalos bejelentés szerint a film női főszereplőjét Phoebe Waller-Bridge fogja alakítani majd, ám a színésznő karakteréről eddig gyakorlatilag semmit nem árultak el a készítők. Waller-Bridge egyébként nem most dolgozik először a Lucasfilmmel, hiszen ő alakította például L3-37-et is, a Solo: Egy Star Wars-történet droidját, és a díjnyertes Fleabag című sorozatot is neki köszönhetjük.

Egyébként a Lucasfilm azt is megerősítette, hogy zeneszerzőként John Williams is visszatér az Indiana Jones 5-re, ami szintén jó hír lehet a rajongók számára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)