Hirdetés

Megvan, hogy ki rendezheti a Just Cause filmet

|

A forgatókönyvet a John Wick írója, Derek Kolstad jegyzi majd, de a Just Cause film rendezője is meglett.

Hirdetés

Miközben az Avalanche Studios három csapatra szakadva más-más projekteken dolgozik, addig a Constantin Film azon van, hogy filmváltozat szülessen a stúdió legnépszerűbb franchise-ából, a Just Cause-ból. Az adaptációról akkor hallottunk utoljára, mikor kiderült, hogy a John Wick franchise írója, Derek Kolstad fog felelni a forgatókönyvért (aki többek között a My Friend Pedro filmet is tető alá szeretné hozni).

Hirdetés

Három éve még úgy volt, hogy Brad Peyton (Utazás a rejtélyes szigetre, Törésvonal, Rampage) fogja megrendezni a Just Cause filmet Jason Momoa főszereplésével, azóta viszont a Constantin Film megszerezte a jogokat és valószínűleg bukott az eredeti felállás is. A The Wrap legújabb információi szerint ugyanis Michael Dowse (Úr keres hölgyet, Übergáz) kerülhet a projekt élére, amely a honlap értesülései alapján egy "verseny az idővel"-típusú sztorit mutat majd be, melynek keretében Rico Rodrigueznek meg kell állítania a Black Hand zsoldosait. 

A Square Enix felügyeletével készülő Just Cause mozi producerei között megtaláljuk a Constantin Filmtől Robert Kulzert (Kaptár-franchise), a Prime Universe Filmtől Adrian Askarieh-t (Hitman - A bérgyilkos) és magát Kolstadot is. Ti kit tudnátok elképzelni Rico Rodriguez szerepére? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)