Hirdetés

Megvan, hogy kik írják az új Tini Nindzsa Teknőcök filmet

|

A Saturday Night Live-os háttérrel biztosan nem lesz gond a poénokkal.

Hirdetés

Jelenleg három Tini Nindzsa Teknőcök projekt is készül, így könnyen bele lehet kavarodni, hogy éppen melyikkel kapcsolatban történik valami fejlemény. Seth Rogen és Evan Goldberg tini filmnek ígérkező adaptációja például június elején kapott premierdátumot, emellett pedig a Netflixre érkezik a Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie, de ezzel még nincs vége: a Paramount Pictures is régóta szeretne összehozni egy élőszereplős rebootot, amellyel a mozikat célozzák be. 

A Deadline már azt is tudni véli, hogy kik írják az élőszereplős Tini Nindzsa Teknőcök film forgatókönyvét a Paramount számára: értesüléseik szerint Colin Jost és testvére, Casey Jost fognak dolgozni rajta. Colin legismertebb munkája íróként a Saturday Night Live, de színészként láthattuk többek között az Amerikába jöttem 2-ben és a Tom és Jerry-ben is, ráadásul tavaly feleségül vette Scarlett Johanssont.

Hirdetés

Casey producerként az Impractical Jokers sorozattal ment nagyot, íróként pedig többek között a Late Night with Jimmy Fallon show stábját erősítette. Humorban tehát mindketten erősek, de remélhetőleg nem lesz probléma a harcjelenetekkel sem, hiszen a teknőcök nem csak poénkodnak. 

A projektet producerként támogatni fogja Michael Bay is, aki a korábbi próbálkozásoknál is hasonló szerepet töltött be. A jelentés alapján egyébként az új változat valamilyen módon kapcsolódni fog az eddigiekhez, bár ezt a források sem tudták megerősíteni egyértelműen. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)