Hirdetés

Megvan, hogy mikor érkezik a Fekete Párduc 2 a Disney+-ra

|

A Disney úgy döntött, hogy rövidre zárja a pletykálkodást, és bejelenteni (bár elég halkan) a Fekete Párduc 2 érkezésének időpontját.

Hirdetés

Néhány napja felröppentek a pletykák, hogy a Fekete Párduc 2 elvileg 2023. január 20-án válik majd elérhetővé a Disney+-on. Az egeres stúdió láthatóan nem vette jó néven a dolgot, és inkább gyorsan bejelentette a megjelenési dátumot, mielőtt tovább burjánzana a találgatás és pletykálgatás.

A Fekete Párduc 2 2023. február 1-én fog felkerülni a szolgáltató kínálatába, és bár a Disney+ magyar verzióján (a hír írásának pillanatában) még nincs kint a dátum, szinte biztos, hogy nálunk is február 1. lesz az időpont.

Hirdetés

Az egyetlen meglepő dolog az egészben, hogy a Disney nem csinált túl nagy pörgést a bejelentés körül. A dátum egyszer csak felbukkant a vonatkozó aloldalon, és ennyi. A stúdió nagy, videós bejelentőket szokott kirakni az érkező tartalmairól, de ez most elmaradt.

A Fekete Párduc 2 hatalmasat ment a pénztáraknál, így több időt is töltött a mozikban, mint amennyit a pandémia-korszak alapvetően megengedhetett volna. Ezek után nem lepődnénk meg, ha február elsején leolvadnának majd a Disney+ szerverek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)