Hirdetés

Megvan, hogy mikor folytatódhat a Sárkányok háza

|

Az HBO vezetője beszélt több sorozatukról, szóba került a True Blood reboot is.

Hirdetés

Jelenleg nagyon pörög a The Last of Us, és további nagy dobásokkal is készül idénre a vállalat, szóval tartalmakból nem lesz hiány, azonban bizonytalan a platform jövője annak köszönhetően, hogy nem tiszták a Warner Bros. Discovery tervei: hol arról olvasni, hogy összeboronálják az HBO Maxot és a Discovery+-t, hol arról, hogy talán nem, szóval nem egyértelmű a kommunikáció. 

Az HBO azonban zavartalanul tervez, és a vállalat tartalomért felelős igazgatója, Casey Bloys mesélt is pár projektjükről a Varietynek nyilatkozva, köztük a Sárkányok háza folytatásáról is. 

Hirdetés

Bloys elmondta, hogy a Trónok harca előzménysorozatának második évadát most kezdik el forgatni, ezért ha tippelnie kellene, azt mondaná, hogy 2024-ben láthatják majd a rajongók - ennél csak egy hajszálnyival mondott közelebbit azzal, hogy nem indulhat majd a 2024-es Emmy-szezonban, ami 2024. május 31-én fejeződik be, szóval 2024 nyarára várható legkorábban a visszatérés. Túl sok spin-offra azonban nem számíthatnak egyszerre a nézők, mivel Bloys filozófiája szerint a jó forgatókönyv az első számú prioritás, nem kvóta alapján gyártják a sorozatokat. Eddig is azt csinálták, hogy berendeltek pilotokat és kísérleteztek, mivel "soha nem tudhatják, hogy mi fog működni".

Bloys emellett szót ejtett más műsoraikról is: a Succession, avagy Utódlás esetében például egyértelművé vált, hogy a következő évad lesz az utolsó, és jelenleg nem terveznek hozzá spin-offokat - de ha a széria atyja, Jesse Armstrong szeretné, tárgyalnának róla, szóval "soha ne mondd, hogy soha". Az igazgató ugyanezt a választ adta arra is, hogy lesz-e folytatása a Watchmennek, ami szerinte csakis Damon Lindelof visszatérésével valósulhatna meg, senki mással.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A pletykák ellenére nem szerepel a terveik között a Sírhant művek (Six Feet Under) feltámasztása, a True Blood visszahozása viszont valóban felmerült, fejlesztettek is néhány forgatókönyvet, de egyik sem volt olyan, hogy azt érezték volna, hogy érdemes lenne belevágni. Bong Joon-ho rendező Oscar-díjas filmjének, az Élősködőknek azonban megvalósul a tévés adaptációja, de nincs róla új hír. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)