Hirdetés

Megvan, hogy mikor forgathatják az új Penge filmet

|

Egy új listázásnak köszönhetően kiderülhetett, hogy Mahershala Ali és a stáb mikor kezdhetnek neki a munkálatoknak.

Hirdetés

Az Örökkévalók végén volt már utalás rá, hogy a rebootolt Penge közeleg Mahershala Ali képében, pár hete pedig azt is megszellőztette egy jelentés, hogy talán nem is a saját filmjében láthatjuk először teljes jelmezben az új Fénybenjárót, hanem a Disney+ egyik különkiadásában, a Halloween alkalmából készülő Werewolf by Nightban.

Hogy ennek mennyi a valóságalapja, azt még nem tudjuk, viszont a Production Weekly már tavaly novemberben azt jósolta, hogy idén nyáron fog elrajtolni a következő Penge film forgatása, egy vadonatúj információ pedig még ennél is pontosabb dátumot tartalmazott.

Hirdetés

A Production Listing fedte fel, hogy Mahershala Ali július 4-től állhat a kamerák elé Pengeként, várhatóan két helyszínen: az egyik a Marvel fellegvárának számító Georgia állambeli Atlanta, a másik New Orleans (érdekes adalék, hogy Anthony Mackie egy film- és televíziós stúdió megalapításán fáradozik itt, de egyelőre nincs kapcsolat a kettő között).

A projektről eddig fájóan keveset árultak el, Ali castingja mellett egyedül Delroy Lindo és Aaron Pierre csatlakozása derült ki, míg a rendezést Bassam Tariq (Mogul Mowgli) vállalta, aki a Stacy Osei-Kuffourral (Watchmen) közösen írt forgatókönyvből dolgozhat. Az új Penge még nem rendelkezik megjelenési dátummal, de a Marvel 2023-ban számos filmet tervez mozikba küldeni, és van közöttük még be nem jelentett is, amit simán elfoglalhat Mahershala Ali harcosa. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)