Hirdetés

Megvan, hogy mikor tér vissza a Ted Lasso

|

A harmadik szezon idén fog befutni, de jóval korábban, mint hittük volna.

Hirdetés

A Ted Lasso az egyik legjobb dolog, ami kijött az Apple TV+-ból. A helyét vígjátékként és drámasorozatként is megálló produkciót akkora sikert aratott, hogy még a FIFA 23-at is elvitte a hátán. Nem csoda, hogy rengetegen várják a folytatást, ami idén végre tényleg befuthat.

A szériával kapcsolatos híreket az Apple prezentációjának köszönhetjük, amit a Television Critics Association 2023-as sajtóturnéján adtak le. A műsorban nyilván szerepe volt a Ted Lassonak is, amiről annak társalkotója és írója, Bill Lawrence és Brett Goldstein meséltek.

Hirdetés

Ugyan pontos dátum még nem érkezett, ám a prezentáción elhangzott, hogy a Ted Lasso harmadik szezonja 2023 tavaszán fog befutni. Ez azt jelenti, hogy néhány hónapon belül végre láthatjuk Ted és Nate rivalizálását, amit egyébként a bemutatott első fotó is aláhúzott.

A legnagyobb kérdés a harmadik szezon kapcsán, hogy ez lesz-e a lezárás. Bár ezt még senki sem mondta ki egyértelműen, de a főszereplő, Jason Sudeikis többször is azt nyilatkozta, hogy három szezonos karaktertörténetben gondolkozott. A rendező is hasonlóan beszélt a folytatásról, mondván, hogy a harmadik felvonást zárszóként írták. Abban azért mindenki megegyezett, hogy amennyiben a közönség részéről lesz rá igény, akkor nem zárkóznak el további évadok elkészítése elől.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)