Hirdetés

Megvan, hogy mikortól forgatják A galaxis őrzői 3-at

|

Maga Űrlord, Chris Pratt mesélt erről Jimmy Kimmel műsorában.

Hirdetés

Nagy nyomás nehezedik James Gunnra, hiszen ugyanazon évben mutatják be a DC-nél rendezett filmjét (ami ráadásul az Öngyilkos Osztag megtépázott hírnevét próbálja helyreállítani), és kezdi el forgatni a Marvelnél annak a franchise-nak a harmadik részét, amely világhírűvé tette.

A galaxis őrzői 3-nak már csak azért is nagyot kell szólnia, mert ez lesz Dave Bautista utolsó filmje Draxként, a Nebulát játszó Karen Gillan szerint pedig ez lesz a trilógia legjobbja a forgatókönyv alapján. 

Hirdetés

Egyelőre szinte még semmit sem tudunk a harmadik részről, azt leszámítva, hogy 2023-ra tervezik a premiert, viszont most az Űrlordot alakító Chris Pratt egy fontos információt árult el Jimmy Kimmelnél vendégeskedve.

A színész elárulta a showban, hogy A galaxis őrzői 3 forgatása nagyjából 2021 novemberétől talán 2022 áprilisáig tart majd, ezt követően kezdődhet meg az utómunka. Pratt és Kimmel jó hangulatú beszélgetést folytattak, érdemes végignézni, nem kell hozzá komoly nyelvtudás:

A galaxis őrzői 3 előtt azonban még számos más Marvel film várja a bemutatkozását: idén jön a Fekete Özvegy, a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája, a Pókember: Nincs hazaút és az Örökkévalók, jövőre pedig a Doctor Strange in the Muliverse of Madness, a Thor: Szerelem és mennydörgés, a Black Panther: Wakanda Forever és a The Marvels. Nem fognak unatkozni a rajongók. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)