Hirdetés

Megvan, hogy nagyjából mikor jöhet a Vaják: A vér eredete

|

Egy új jelentés szerint sajnos még hónapokat kell várnunk a következő The Witcher sorozat premierjéig.

Hirdetés

A Vajákot hatalmas siker könyvelhette el a csökkenő előfizetésiek száma miatt láthatóan megrettent Netflix. Két szezonnal és egy animációs filmmel később a közönség még mindig fantasy kalandokra szomjazik, de szerencsére idén sem maradunk Witcher témájú tartalom nélkül.

Amíg Cavill és csapata a harmadik évadra készülnek, addig a Vaják: A vér eredete fog visszahúzni minket a szörnyek világába. Az eredettörténet 1200 évvel a Vaják kalandjai előtt játszódik, és a szférák együttállásaként ismert esemény körül forog majd.

Hirdetés

Az együttállás alatt a párhuzamos világok összeértek, ami a káoszmágia születését és a szörnyek felbukkanását hozta magával. Innen indul minden, így egy nagyon izgalmas időszakot ismerhetünk majd meg A vér eredetéből.

A sorozatot nyilvánvalóan türelmetlenül várják a rajongók, de ha igazak a Redanian Intelligence forrásától hallottak, akkor még egy darabig gyakorolniuk kell majd a türelem erényét. A meg nem nevezett informátor szerint a Netflix eredetileg május és augusztus között akarta bemutatni a szériát, ám miután megcsúszott a projekt, végül egy későbbi időpontot választottak. A mostani terveik szerint októberben érkezik majd a széria.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A Netflix annyit reagált a pletykákra, hogy "még nem jelentettük be az időpontot", szóval ne vegyétek készpénznek a dolgot. A lényeg, hogy ne pörögjetek rá túlságosan a sorozatra: a premier még odébb lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)