Hirdetés

Megvan, hol nézhetjük majd élőben az idei Oscar-gálát

|

Az egyik streamingplatformon követhetjük majd figyelemmel, hogy Oscar-díjas lesz-e Steven Spielberg, az Avatar: A víz útja, Colin Farrell vagy éppen Cate Blanchett.

Hirdetés

Hamarosan elérkezik a díjszezonok csúcspontja, az Oscar-gála, amelyet a tavalyi Will Smith-incidens miatt ugyan különleges intézkedésekkel kísérve, de menetrend szerint meg fognak tartani. Az Oscar-jelöltek listája alapján az utóbbi évek egyik legkiélezettebb díjátadója lesz, hiszen a fontosabb kategóriák rendkívül erős felhozatalt tudnak felmutatni: elég csak rápillantani a legjobb színésznél az Austin Butler (Elvis), Brendan Fraser (A bálna), Colin Farrell (A sziget szellemei), Paul Mescal (Volt egyszer egy nyár) és Bill Nighy (Living) névsorra, hogy ne akarjunk az ítészek helyében lenni. 

Persze mint korábban megannyi alkalommal, most is biztosan lesznek nagy vesztesek, mint például a hét jelöléséből egyet sem szoborra váltó A remény rabjai, de mindenki sajnos nem távozhat díjjal. 

Hirdetés

Akárhogy is lesz, a Jimmy Kimmel műsorvezetésével érkező 95. Oscar-gála talán ismét népszerű tud majd lenni a szoros küzdelem és egy újabb botrány reménye miatt, az érdeklődők azonban eddig leginkább vakarták a fejüket azzal kapcsolatban, hogy hol tudják élőben nézni a műsort. Ez az akadály most elhárult, ugyanis a Disney+ közleményéből kiderült, hogy a hazai idő szerint március 13-án, éjjel 01:00-kor kezdődő és 04:30-kor végződő show-t a Disney+-on követhetjük majd élőben.

Ráadásul a streamingszolgáltató nem csupán magát a díjátadót közvetíti, hanem előtte a vörös szőnyeges bevonulást is, szóval aki kíváncsi a sztárok és vendégek érkezésére, az már március 12-én 23:30-tól készenlétben állhat. Mindehhez nem kell más, mint egy Disney+ előfizetés, meg persze egy nagy adag kávé az éjszakázáshoz. Addig is, amíg várjátok a gálát, olvassátok el a Puliwood cikkét azzal kapcsolatban, hogy milyen pozitívumokat és negatívumokat vonultatnak fel az idei Oscar-jelöltek

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)