Hirdetés

Megvan, ki alakítja Ezra Bridgert a Star Wars: Ahsoka sorozatban

|

Sokan Mena Massoudot szerették volna, de végül nem ő lett a befutó.

Hirdetés

Maradjunk annyiban, hogy a tegnap esti Disney & Marvel Games Showcase elég halványra sikerült, de azért filmes és sorozatos téren csak érkezett pár izgalmasabb infó a D23 Expóról. Kiderült például az, hogy a Rosario Dawson főszereplésével készülő Star Wars: Ahsoka sorozatban ki játszhatja el az egyik leginkább várt karaktert, Ezra Bridgert.

Azt már korábban is tudtuk, hogy Sabine Wren szerepében Natasha Liu Bordizzo fog feltűnni, illetve Hayden Christensen valamilyen formában visszatér Anakin Skywalkerként - visszaemlékezésre vagy erőszellemként való felbukkanásra tippelünk vele kapcsolatban. Hera Syndulla is biztosan szerepelni fog a sorozatban, de hozzá még nem köthetünk színésznőt. Ezra esetében viszont változott a helyzet.

Hirdetés

Kiderült ugyanis, hogy nem más, mint Eman Esfandi alakítja majd az ifjú erőhasználót, aki a Star Wars: Lázadók animációs sorozatban debütált, és most fogja először felbukkanni élőszereplős produkcióban is. 

Esfandi korábban olyan filmekben szerepelt, mint a The Inspection vagy a Richard király, de két rövidfilmen már rendezőként is dolgozott a múltban. Külsőre abszolút passzol egy kicsit idősebb Ezrához. 

A Star Wars: Ahsoka sorozat valamikor 2023-ban érkezik majd meg a Disney+-ra, a premier pontos dátuma egyelőre még nem ismert. Ti várjátok már?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)