Hirdetés

Megvan, ki fogja majd össze az új Csillagközi romboló sorozat gárdáját

|

Az új széria stábja tele lesz olyan alkotókkal, akik hatalmas rajongói az eredetinek, és igyekeznek majd mindenben tisztelni annak hagyatékát.

Hirdetés

A Mr. Robot alkotója, Sam Esmail marad a Battlestar Galactica csapatának tagja, de nem ő lesz az elsődleges kreatív erő a kamerák mögött. Ezt a feladatot Michael Lesslie kapta, aki korábban dolgozott a The Little Drummer Girl sorozaton, és ő írta az Assassin's Creed film forgatókönyvét is. Ezúttal azonban egy kultsorozat rajongóinak kell majd megfelelnie.

Hirdetés

Lesslie a Deadline-nak adott interjújában nem titkolta, hogy ő is közéjük tartozik.

"Egész életemben rajongója voltam a sorozatnak, így tudom, hogy világa és annak lehetőségei végtelenek, és hogy annak minden darabja csak feljebb és feljebb srófolta a szintet sci-fi történetmesélésben. Az Esmail Corp, UCP és Peacock csapatai elsőrangúak, és már most tudom, hogy tisztelettel bánunk majd Glen A. Larson és Ronald D Moore klasszikusával, és új határokat feszegetünk majd a saját ötleteinkkel. Egy valóra vált álom ez, amit alig várom, hogy megoszthassak az új és régi rajongókkal."

Leslie nyilatkozata nagyjából egy vonalban van Esmailével, aki azt állította, hogy az új sorozat egy új történet lesz a Battlestar világában, és az tisztelni fogja az eddig felállított mitológiát és az eredeti széria szellemiségét. Egyelőre még nem kapott dátumot a sorozat, így egy darabig még ráérünk ennek jelentését feszegetni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)