Hirdetés

Megvan, ki írja Patty Jenkins Star Wars filmjét, a Rogue Squadront

|

Végre megtudtuk, ki felel majd a 2023-as Star Wars: Rogue Squadron történetéért.

Hirdetés

Tavaly decemberben jelentette be a Disney és a Lucasfilm, hogy a Wonder Woman mozik rendezőnője, Patty Jenkins készítheti majd el a következő Csillagok háborúja filmet, a Star Wars: Rogue Squadront. Jenkins édesapja is pilóta volt, így nem véletlen, hogy a rendező épp erre a projektre csapott le - a Zsivány osztag ugyebár a Lázadók Szövetségének leghíresebb vadászgépes formációja.

Magáról a filmről egyelőre szinte semmit sem tudni, most azonban kiderült, kinek köszönhetjük majd a forgatókönyvet.

Hirdetés

Nem más, mint Matthew Robinson fogja a szkriptet körmölni. Az ő munkásságának eredményét legutóbb a netflixes Szerelem és szörnyekben (Love and Monsters) láthattátok, ő írta a 2019-es Dóra és az elveszett aranyváros forgatókönyvét, illetve a 2016-os Monster Trucks: Szörnyverdák történetéért is ő felelt. Bátran kijelenthető, hogy eddig kifejezetten a könnyedebb vonalba tartozó filmek jellemezték szakmai múltját, így elég valószínű, hogy a Star Wars: Rogue Squadron sem lesz annyira sötét és komor, mint mondjuk a Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet. 

Ez persze csak feltételezés, a Star Wars: Rogue Squadron pontos sztorijáról egyelőre a világon semmit sem tudunk. Érdemes még megemlíteni, hogy Robinson volt Ricky Gervais mellett a Lódító hódító (The Invention of Lying) társrendezője is.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A Star Wars: Rogue Squadron jelen állás szerint 2023. december 22-én fog megérkezni az amerikai mozikba, ez lesz a nagy Csillagok háborúja kánon következő filmes felvonása.

A Rogue Squadront követő Star Wars filmeket egyelőre homály fedi. 2025 és 2027 decemberére már lefoglalt egy-egy premierdátumot a Lucasfilm, és az is biztos, hogy Taika Waititi készítnei fog egy Csillagok háborúja mozit, de erről a filmről még nem tudni, hogy mikor kerülhet bemutatásra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)