Hirdetés

Megvan, ki játssza a visszatérő Dexter sorozat főgonoszát

|

Aki látta már gonoszkodni más filmekben vagy sorozatokban, az sejtheti jól, hogy Michael C. Hall címszereplője nem sok jóra számíthat.

Hirdetés

Új főgonoszt talált magának a Showtime-on hamarosan még egy évadra visszatérő Dexter, méghozzá nem is akármilyen előélettel: a TVLine szerint A remény rabjai Byron Hadley kapitánya, Clancy Brown feszül majd neki Michael C. Hall címszereplőjének, sőt, rögvest hivatalos leírás is érkezett a karakteréhez.

Eszerint egy Kurt Caldwell nevű formát fog játszani, Iron Lake városkájának "félhivatalos polgármesterét", egykori kamionsofőrt, aki ma már inkább csak birtokolja a teherautókat, mintsem hajtja, illetve kamionos pihenőt is üzemeltet. Nem ígérik, hogy olyan fondorlatos figura lenne: nagylelkű, befolyásos, mindenki által szeretett fickó, kiért légy hálás, ha fedez téged, viszont ha ujjat húzol vele vagy a szeretteivel, akkor ráfáztál. Brown eddigi filmográfiát áttekintve ez utóbbit kiváltképp érdemes észben tartani: olyan sorozatokban játszott szintúgy ördögi alakokat, mint a nálunk az HBO GO-n követhető vagy darálható Milliárdok nyomában és Carnivale - A vándorcirkusz.

Hirdetés

A Dexter még 2013-ban köszönt el, fogalmazzunk úgy, feledhetetlenül, már ami a sorozatfinálé körüli negatív visszhangot illeti. Tavaly októberben jelentették be, hogy nyolc évad után jön még egy etap, benne tíz résszel, a visszatérő Hall-lal (aki amúgy szintén nem csípte a lezárást), illetve egy kvázi új fináléval, amivel az alkotók nem titkolt szándéka az, hogy jóvátegyenek mindent. Hát, ezek után azért kemény lenne, ha a 2021 őszére tervezett premierrel csak még tovább rontanának a helyzeten, elvégre onnan már hova lehet elhajózni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)