Hirdetés

Megvan, ki játssza Hawkmant a készülő Black Adam moziban

|

Dwayne "The Rock" Johnson mellé A láthatatlan ember és a One Night in Miami sztárja csatlakozik majd.

Hirdetés

Arról már korábban is kaptunk infókat, hogy a készülő Black Adam moziban nem csak a címszereplő tűnik majd fel, de jó pár egyéb szuperképességekkel megáldott személy is megelevenedik.

Láthatjuk az Igazság Ligája elődszervezete, a Justice Society of America néhány tagját is, most pedig sikerült színészt találni Hawkman szerepére.

Hirdetés

A karaktert - aki bizonyos képregényekben Sólyom néven is szerepel - Aldis Hodge játssza majd. A színészt mostanában A láthatatlan ember illetve a One Night in Miami című mozikban láthattuk, de korábban olyan alkotásokban is feltűnt, mint a Star Trek: Short Treks, a Black Mirror vagy A számolás joga.

A karakterről azt kell tudni, hogy egy egyiptomi herceg reinkarnációja, aki a Justice Society of America tagjaként olyan hősök oldalán harcol, mint Atom Smasher (akit Noah Centineo alakít), Doctor Fate és Cyclone.

Ez a gárda valószínűleg fontos szerepet tölt majd be a Dwayne Johnson által alakított Black Adam történetében.

A mozi előreláthatólag 2021 decemberében debütál majd, addig pedig még rengeteg szereplő kilétére derül fény. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)