Hirdetés

Megvan, ki játssza Will Smith karakterét a Kaliforniába jöttem rebootban

|

Pályakezdő színésszel forgatják a drámaibbra hangolt feldolgozást.

Hirdetés

Tavaly nyáron vált biztossá, hogy rebootolják a 90-es évek nagy sikerű sitcomját, a Kaliforniába jöttemet (The Fresh Prince of Bel-Air), amely hat évadon át szórakoztatta a közönséget a szegény családból származó Will és dúsgazdag rokonainak zötyögős együttélésével.

A projekt különlegessége, hogy egy drámai hangvételű, az amerikai társadalmi problémákra jobban reflektáló YouTube-trailer miatt szökkent szárba, melynek népszerűsége láttán több streaming szolgáltató is versengeni kezdett az ötlet megvalósításáért. A győztes végül az NBC-féle Peacock lett, amely nemrég bejelentette, hogy ki játssza a főhőst a humort visszafogó feldolgozásban.

Hirdetés

A pályakezdő Jabari Bankkel maga az eredeti Fresh Prince,  Will Smith közölte a nagy hírt, amit videón is megörökítettek, így most mindenki láthatja a philadelphiai srác örömét.

A választás egyébként önmagában is tisztelgés az eredeti sorozat előtt, hiszen Will Smith-hez hasonlóan a sitcom róla mintázott, azonos nevű főszereplője is philadelphiai származású.

A Kaliforniába jöttem rebootja a tervek szerint jövőre debütál a Peacockon. A rendezésért és az írásért Morgan Cooper, a feldolgozást elindító trailer megalkotója felel, Will Smith pedig társíróként és producerként vesz részt a munkálatokban.

A sorozatból egyébként már tavaly berendelték a második évadot, így hosszabb távon is számolhatunk vele.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)